Nazorg

NabestaandeLoket
Onze dienstverlening reikt verder dan alleen de uitvaart. Wij weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden en dat vaak onnodig kosten worden gemaakt. Daarom helpen wij u graag met onze praktische en informatieve ondersteuning.

Onze online Checklist na Overlijden biedt u een overzicht van alle acties die er na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van de situatie van de overledene wordt de checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor ú relevant is.

Elke actie wordt voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts en een check bij het testamenten register. In onderstaande video wordt u precies uitgelegd hoe het werkt.

Klik hier voor het NabestaandenLoket.
Monument
Een dierbare leeft voort in de gedachten van anderen, die herinneringen zijn kostbaar. Het geeft nabestaanden vaak veel voldoening een passend monument op het graf van hun dierbare te plaatsen. De keuze voor een grafmonument is heel persoonlijk. Voor grafstenen, zerken en andere grafmonumenten werken we samen met Steenhouwerij Pol uit Veenendaal. In de uitgebreide showroom vindt u een grote variatie in diverse stijlen. De medewerkers van Begrafenisonderneming Van Holland kunnen daarin adviseren door middel van een fotoboek of met de nabestaanden mee te gaan na een steenhouwerij.